Erken teşhis için tarama

Erken teşhis için tarama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kocaeli’nde “Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın” sloganıyla başlatmış olduğu kanser tarama faaliyetlerine hızla devam ediyor.

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan proje için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sağlık karavanı Karamürsel ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Sağlık karavanı, Karamürsel’de tüm mahalle ve köyleri gezerek ücretsiz bir şekilde 30-65 yaş bayanlara rahim ağzı kanseri taraması ve 50-70 yaş bay/bayanlara kolorektal (kalın bağırsak) kanseri taraması gerçekleştiriyor. Karamürsel ilçesinde taramaları bitiren ekip Kocaeli’nin tüm ilçelerini dolaşacak.
 
DUYURULAR SOSYAL MEDYADAN
Sağlık karavanın ne zaman ve nerede olacağına dair bilgiler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının “facebook.com/kocaelisosyalhizmetler ve twitter.com/kbb_sosyal isimli sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Ayrıca vatandaşlar yine 153 numaralı çağrı merkezinden sağlık karavanının ne zaman, nerede olacağına dair bilgi alabiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.