Erken teşhis hayat kurtarıyor

Erken teşhis hayat kurtarıyor

  ** Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü “Kanserde Erken Teşhis” konusunda aralıksız olarak gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla vatandaşları...

 

 

** Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü “Kanserde Erken Teşhis” konusunda aralıksız olarak gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla vatandaşları bilinçlendiriyor.

 

Kanserde erken teşhis çoğu zaman hayat kurtarıcı olmaktadır. Bu amaçla Kocaeli ilinde yürütülen tarama hizmetleri her koşulda devam ediyor.   Gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde vatandaşların kanser hastalıkları, erken teşhis ve tedavinin önemi konularında bilinçlendirilmeleri amaçlanıyor.

Köy ve Kent Meydanları, Kongre Salonları, İş Yerleri, Okullar, Pazarlar, Kurslar, Emekli Evlerinde konu hakkında eğitimli uzmanlar  tarafından aralıksız olarak eğitimler veriliyor, farkındalık sağlanıyor.

ÜCRETSİZ TARAMA HİZMETLERİ

Ücretsiz verilen tarama hizmetleri için vatandaşların aile hekimlerine veya KETEM lere başvurmaları hastalığın erken teşhis ve tedavisinde önem arz ediyor. Ayrıca kurum ve kuruluşların eğitim talepleri de değerlendirilerek daha fazla insanın hastalık hakkında bilgi ve farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.