“Erken müdahale için müfrezeler çoğalıyor”

“Erken müdahale için müfrezeler çoğalıyor”

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan itfaiyeci ve personelle bir araya geldi....

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan itfaiyeci ve personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’ın yanı sıra toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, şube müdürleri ve itfaiyeciler katıldı. Haftanın bir günü farklı daire başkanlıklarının çalışanlarıyla bir araya gelen Genel Sekreter İlhan Bayram, bu haftaki toplantısını, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda yaptı.

Genel Sekreter Bayram, okunan duanın ardından itfaiyecilerle tek tek selamlaşarak görevlerinde başarılar diledi. Ardından personelle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram, “Belediyemizde her kurumun kendine özgü görev ve sorumlulukları vardır. Hayat ve mal kurtarma noktasında da İtfaiyemiz önemli bir sorumluluğu üstleniyor. Bu nedenle birçok ilçemizde de stratejik noktalarda müfrezelerimiz bulunuyor. Kocaeli İtfaiyemiz 7/24 hizmet vermekle birlikte çok güçlü bir ekipmana da sahip” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.