Eray sıkı hazırlanıyor!

Eray sıkı hazırlanıyor!

  **Kasım ayında yapılacak Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Eray Şamdan, hazırlıklarını Milli takım sporcularıyla birlikte...

 

 

**Kasım ayında yapılacak Dünya Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Eray Şamdan, hazırlıklarını Milli takım sporcularıyla birlikte Erzurum’da sürdürüyor. Sıkı bir kamp dönemi geçiren Eray, Gebze’ye Dünya Şampiyonluğu sözü verdi.

 

 

Gebzeli Milli Karatecimiz Eray Şamdan, dünya Şampiyonası hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İki hafta önce ilimizde yapılan Türkiye Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil elde etmek hakkı kazanan şamdan, Milli takım kafilesiyle birlikte Erzurum’da hazırlıklarını sürdürüyor. Kasım ayında İspanya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi Genç Erkekler 55 kilogramda temsil edecek Eray Şamdan yoğun bir kamp dönemi geçiriyor.

ERAY’DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Son Avrupa Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Eray Şamdan’dan beklentiler büyük. Hem milli takım antrenörleri hem de teknik direktör Adnan Şamdan, Eray’dan dünya Şampiyonluğunu bekliyor. Genç sporcu sıkı bir şekilde şampiyonaya hazırlandığını belirterek ülkemize Altın madalya kazandırmak istediğini söyledi. Gebze tarihinin ikinci Altın madalyasını alabilmek için yoğun bir çaba harcadığını belirten Eray Şamdan, Erzurum’dan Gebzelilere şampiyonluk sözü verdi. Teknik Direktör Adnan Şamdan ise Eray’dan beklentilerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Şamdan Spor kulübü olarak Gebze’ye ve ülkemize Dünya Şampiyonluğu’nu bir kez daha kazandıracağız. Eray’a olan güvenimiz tam. Konya’da Avrupa Şampiyonu olan Eray, Dünya Şampiyonası’nda da ülkemizi gururla temsil edecektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.