Enine boyuna 6284

Enine boyuna 6284

Gebze Adliyesi Konferans Salonu’ndaki panel saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Panelde sunumu Kocaeli Barosu’ndan Avukat Kübra Yıldırım Aslan üstlendi.

3-panel.jpg4-panel.jpg5-panel.jpg6-panel.jpg7-panel.jpg9-panel.jpg10-panel.jpg11-panel.jpg12-panel.jpg

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Baykara ve Kocaeli Barosu Başkanı Avukat Bahar Gültekin Candemir’in açış konuşmalarının ardından, “Aile içi şiddet” ana konulu panelde; “Aile içi şiddetin önlenmesine ilişkin (6284 sayılı) kanun uygulama sorunları ve kurumlar arası işbirliği” masaya yatırıldı.

TÜM DETAYLARIYLA KONUŞULDU

Moderatörlüğünü Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi Gebze Temsilcisi Avukat Hilal Özel Baylan’ın üstlendiği panelde Kocaeli 3. Aile Mahkemesi Hâkimi Erol Karaaslan, İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkan Yardımcısı Avukat Afet Gülen Büberci, Gebze Cumhuriyet Savcısı Recep Osoydan, Kocaeli Şiddeti Önleme ve İzleme  Merkezi Müdürvekili Tuğba Uğur Çinal, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden polis memurları Süheyla Altunkerim ve Şefik Keten konuştu.

GEBZE’NİN EV SAHİPLİĞİNDE

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi’nden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülhanım Kara, Kadın Hakları Merkezi Başkanı Avukat Didem Turan ve Gebze Temsilciliği Başkanı Avukat Fahri Öztürk’ün de katıldığı panele Gebze’den, özellikle aktif siyaset içinde yer alan hukukçuların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

DARICA EMNİYET HEM

KÜRSÜ HEM SALONDA

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün iki panelistle katkıda bulunduğu paneli Komiser Hasan Çakmak ile Darıca ve İstasyon Polis Merkezleri’nden bir grup polis memuru da takip etti.

SİYASETÇİ HUKUKÇULAR

Gebze Belediyesi AKP Mecls Üyesi ve meclis üyesi adayı Avukat Seda Kardaşlar Çelik, birer dönem AKP Çayırova Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunup bu yerel seçimlerde partisinden Çayırova Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Hacer Banu Çürüksulu Demir, CHP Gebze İlçe Örgütü Hukuk İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı Avukat Sevinç Duygu Öner panelin konukları arasındaydı.

SİVİL TOPLUMCULAR

Kısa adı Kent-Ka olan Kentin Kadın Platformu Başkanı; aynı zamanda KBB ve Gebze Belediyeleri AKP Meclis Üyesi Tuba Şensoy, istifası öncesi CHP Darıca Nene Hatun Mahalle Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı yapan Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Neriman Çolak ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplumdan konuklar arasında yer edindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.