“Engellilere yönelik büyük projeler lazım”

“Engellilere yönelik büyük projeler lazım”

  CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, eşi Yüksek Mimar Tanja Hamşioğlu,  CHP İlçe Başkanı Selman Kösali ve  İl...

 

 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, eşi Yüksek Mimar Tanja Hamşioğlu,  CHP İlçe Başkanı Selman Kösali ve  İl Yönetim Kurulu üyesi Atmet Özmet  Darıca Engelliler  (Özel İnsanlar)  Derneğini  ziyaret etti.

 

Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hamşioğlu, hem kutlamada bulundu hem de mesajlar verdi. Hamşioğlu yaptığı konuşmada, “Engelli olmak ne kimsenin elinde ne de kimsenin engelli olmama garantisi vardır. Engellilere gösterilen saygı, verilen hizmet ve yapılan projeler aslında herkesin kendisine yaptığı hizmettir. Çağdaş kentler ve toplumlar, engellilere verdiği önemle belli olur. Bu yüzden, engellilerle yönelik görevler bir toplumsal proje olmak zorundadır. Bu proje de belediyelerde önemli roller üstlenmek durumundadır. Bu yüzden, bis göreve geldiğimizde büyük bir projenin altına imza atacağız. Hem de engelliler nasıl istiyorsa öyle yaşayacakları projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.