“En büyük terör gıda terörüdür”

“En büyük terör gıda terörüdür”

  ** İyi Parti Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, 1 – 7 Nisan tarihleri arasında Kanser haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “En büyük terör...

 

 

** İyi Parti Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, 1 – 7 Nisan tarihleri arasında Kanser haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “En büyük terör gıda terörüdür”dedi.

 

 

İyi Parti Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, bilindiği gibi 1 – 7 Nisan tarihleri arasında Kanser haftası olarak, vatandaşlar kansere karşı bilgilendirilmekte ve erken tanının önemi gündeme getirilmektedir.

İyi Parti’nin sağlık politikası, çok geniş kapsamlı ve dünya standartlarının üstündedir. Ancak şunun iyi bilinmesi gerekiyor, dünyadaki en büyük terör sağlık ve ilaç sanayidir.

Özelikle, her çeşit tarım ürününün üretildiği verimli Anadolu toprakları, dünya çapında firmaların tekelinde GOD’lu üretimle karşı karşıya kalmıştır. Bu gün özellikle patates, mısır can çekişmekte, kanserojen ilaçlar ve diğer kimyasal ürünlerle üretim artırılıp insanlara göz göre göre hastalık bulaştırılmaktadır.

İLAÇLAR FİRMALARININ MASKOTU OLUNDU

İşin Diğer boyutu, birçok hastane ve doktor, ilaç firmalarının maskotu olmuştur, ilaç firmaları ile anlaşan doktorlar ve hastaneler gelen hastalara poşet dolusu ilaç yazmaktadır, kanserin başlıca sebepleri bunlardır.

İyi Parti, bu gidişata dur diyecek, Anadolu’ya tekrar doğal ve organik tarım getirilecek, Hastaneler ciddi bir sağlık politikası ile her vatandaşa eşit sağlık hizmeti sağlanacak.

Kanserle mücadelenin, temeline inilmeli, daha sonra teşhis ve tedavi süreci ile, sağlıklı bir Türkiye, sağlık bir Anadolu 1 hedefimizdir. Dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.