En büyük hedefim Gebze’yi yönetmek

En büyük hedefim Gebze’yi yönetmek

Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sinan Çeper, Gebze Bölge basını ile bir araya geldi. Çeper, “En büyük hedefim Gebze’yi yönetmek” dedi.

Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Sinan Çeper en büyük hedefinin Gebze’yi yönetmek olduğunu söyledi. Bu hedefinin haricinde koltuk hevesi olmadığını kaydeden Çeper, “Bir insana iyiliğim dokunursa mutlu olurum. Kişinin insan olması, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşaması yeterli” dedi.
MUSA YILMAZ DA EŞLİK ETTİ 
Şahsına ait Değirmen Kafe’de Gebze Bölge Basını’nı ağırlayan Sinan Çeper’e CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da eşlik etti. 7 Eylül 2019’da CHP’den Gebze Belediye Meclis üyesi aday adaylığını açıkladığını, aday gösterildiğini ve seçildiğini aktaran Çeren, 31 Mart seçimlerini CHP’nin kazanamamasından ötürü buruk bir sevinç yaşadığını kaydetti. 
TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Gebze Halkı ile yavaş yavaş tanışmaya paylaştığını, Gebze’deki parklara engelli oyun grupları kurulması önerisi dâhil olmak üzere bugünkü tanınmışlığında yerel basının büyük rolü olduğunu kaydeden Çeper, “Vatandaş talebi üzerine parkları gezerek öneriyi Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’e ilettim. Kendisine ilgisinden ötürü teşekkür ederim. Konuyla ilgileneceklerini söyledi. Ben de takipçisi olacağım” dedi. 
KAYNAK AKTARILMALI
Çeper konunun yerel basında yer almasının ardından gerek Gebze Bölgesi gerekse bölge dışından çok sayıda kişi tarafından arandığını, tebrik edildiğini dile getirdi. Gebze’deki bütün parklarının engelliler için en az birer salıncak kurmaya elverişli olduğunu kaydeden Çeper, “Siyaset yapmıyorum ama Gebze Belediyesi’nin o kadar fuzuli harcamaları var ki, böyle bir yatırıma kaynak kesinlikle aktarılmalı” diye konuştu.
HALKLARIN KARDEŞLİĞİNDEN YANAYIM
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın bir süre önce ki, “HDP kardeş partimizdir” şeklindeki açıklamasına katılıp katılmadığı da sorulan Sinan Çeper, “İlçe başkanımızın sözlerini sorgulamak haddim değil. Her zaman demokrasiye ve sandıktan çıkan sonuca saygı duyulması gerektiğini savunurum. Bununla birlikte, bir sistem sorunu var. Kişi, terörle ilişkiliyse adaylığı döneminde gereken yapılmalı. Ben istisnasız tüm halkların kardeşliğinden yanayım. Partilerin kardeşliğine dairse bir fikrim yok” yanıtını verdi.
PROJELER HAZIRLANIYOR
Çeper gençlere yönelik projesi olup olmadığına dair soruyu ise, “Şahsım adına böyle bir projem yok ama ilçe yönetimimizce projeler hazırlanıyor. Meclis grup başkanımız tarafından zamanı geldiğinde, meclise de taşınacaktır” şeklinde yanıtladı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.