Ellibeş ile Peken Değirmenderespor’da

Ellibeş ile Peken Değirmenderespor’da

Amatör Süper Lig ekiplerinden Değirmenderespor’da hareketli günler yaşanıyor. Yeşil siyahlı kulübün yönetimi Sportif Direktör olarak Adem Ellibeş’i göreve getirirken antrenör olarak Metin Peken ile anlaşma sağladı.

ADEM ELLİBEŞ GÖREVDE

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara son yaptığı yönetim kurulu toplantısının ardından yeşil siyahlı kulübe Sportif Direktör olarak Gölcükspor eski genel kaptanı Adem Ellibeş’i göreve getirdi. Adem Ellibeş’in daha önce Gölcükspor yönetiminde birlikte görev yaptığı yeşil siyahlı kulübün Başkanı Sevencan Kara ile uyumlu bir şekilde çalışacağı için bu görevi kabul ettiği öğrenildi.

METİN PEKEN TAMAM

bu sezon hedefini BAL olarak belirleyen yeşil siyahlı ekipte, sportif direktörlük görevine Adem Ellibeş’in getirilmesinin ardından antrenör olarak Metin Peken ile anlaşma sağlandı. Gölcükspor’da birçok kez görev yapan tecrübeli teknik adamın yeşil siyahlı kulüpte çalışmayı kabul ettiği ve en kısa sürede göreve başlaşacağı öğrenildi. 

HEDEFLER AÇIKLANACAK

Değirmenderespor Başkanı Severcan Kara yapılan son görüşmelerin ardından düzenleyecekleri basın toplantısında gerçekleştirilen bu anlaşmaların detaylarını açıklayacağını ifade etti. Değirmenderespor yöneticileri ile birlikte gerçekleştirilecek toplantıda ayrıca Değirmenderespor’un 2019-2020 sezonu öncesi hedefleri açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.