EKMEK ZAMMINDA YENİ GELİŞME: 1 TL’ye küçük ekmek!

EKMEK ZAMMINDA YENİ GELİŞME: 1 TL’ye küçük ekmek!

Kocaeli genelinde Perşembe günü itibariyle zamlı ekmek 1,75 TL’den satılacak. Ancak gelen tepkiler üzerine 140 grama çıkarılan ekmekler ise 1 TL’ye satılacak.

8 Ağustos Perşembe gününden itibaren Kocaeli genelinde  1.25 TL olan ekmek fiyatı 1.75 TL’den satışa çıkarılacak.  210 gram olan ekmek ise 280 grama yükseltilecek. Ekmeğin gramajındaki artış nedeniyle fırıncıların yeniden bir çalışma içerisine girdiği belirtiliyor.  Özellikle tek ve iki kişilik aileler için fırıncılar gramajı küçük ekmek satışa sunacak. Şuanda da 110 gramlık ekmek 75 kuruştan satılıyordu. 1 TL yeni gelen zamla birlikte 110 gramlık ekmekler de 140 grama çıkarılacak. 140 gramlık olarak satışa sunulacak ekmeklerin fiyatı ise 1 TL olarak belirledi.
VATANDAŞ TEPKİLİ
Öte yandan ekmek zammına dönük olarak vatandaşların tepkisi ise sessiz fakat derinden büyümeye devam ediyor.  Gazetemizi arayan bir çok kişi,  ekmeğe yapılan 50 kuruşluk zammın çok olduğunu belirterek, “Zaten vatandaş  ekmeğe talim ediyor üzerine bir de  50 krş zam yaparsanız vatandaş ne yiyecek. Zammın geri alınmasını istiyoruz”dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.