Eğitimin sorunları masaya yatırıldı

Eğitimin sorunları masaya yatırıldı

  Gebze 1’nci Eğitim Bölgesi’nin sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak...

 

 

Gebze 1’nci Eğitim Bölgesi’nin sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, “Bugün icraat günüdür. Sizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız” dedi.

Gebze Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda dün düzenlenen toplantıya Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Endüstri Meslek Lisesi Mustafa Aydın, okul müdürleri, rehber öğretmenleri ve öğrenci temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak Gebze Endüstri Meslek Lisesi Mustafa Aydın bir konuşma yaptı.

SORUNLARI VE ÖNERİLERİ TARTIŞACAĞIZ

Gebze Endüstri Meslek Lisesi Mustafa Aydın yaptığı konuşmada toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini belirtti. Sorunların anlatılması ve çözüm önerilerinin tartışılması yönüne bu tür toplantıların önemine değinen Aydın, “Gebze’nin birinci eğitim bölgesinde yaşanan sorunların tespiti konusunda sizlerin görüşleri çok önemli. Bu nedenle bugün buraya katılan herkesin yaşadıkları sorunları anlatmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel ise yaptığı konuşmada, “Sorunlarınızla birlikte çözüm önerilerini de bize anlatırsanız sorunun çözümü için gerekli adımların atılmasını sağlamış oluruz. Bugün bizler sadece sizleri dinleyeceğiz. Sizlerin söyleyeceklerini not alıp gerekli yerlerle görüşeceğiz” dedi. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran da belediye olarak okulların yaşadıklarını sorunlarda ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.