Eğitim-Sen’den tiyatro etkinliği

Eğitim-Sen’den tiyatro etkinliği

  Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu tarafından oynanan Zabel adlı tiyatro...

 

 

Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu tarafından oynanan Zabel adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından önceki akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde bir tiyatro etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Emek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, ÖDP Gebze İlçe Başkanı Recep Karadeniz, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir ve çok sayıda davetli ile sendika üyesi öğretmen katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Tiyatro oyunu öncesi Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın bir konuşma yaparak, “Eğitim-Sen Gebze Şubesi Yürütme Kurulu adına hepinize hoş geldiniz diyorum. Şu zor günlerde beraber olmak yan yana olabilmek, ortak duygu ve düşünceleri paylaşabilmek hepimizin özlemi. Bu özlemi bu akşam burada gerçekleştireceğiz. Bu akşamki oyunun sahnelenmesinde emeği geçen başta Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Herkese iyi seyirler dilerim.” dedi. Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın’ın konuşmasından sonra Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu tarafından oynanan Zabel adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Haber: Hanifi Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.