Eğitim-Sen Gebze’nin şenliği 27 Nisan’da

Eğitim-Sen Gebze’nin şenliği 27 Nisan’da

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Gebze Çamlık Parkı içinde 16.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek çocuk şenliğinde geri dönüşüm atölyesi, farkındalık atölyesi, kil atölyesi, bilim atölyeleri, origami atölyesi, resim ve sanat atölyesinin yanı sıra eğlenceli çocuk oyunları yer alacak. Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından şenliğe dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

UMUT IŞIĞI OLACAĞIZ

“Eğitim Sen olarak, gerici karanlığın çocuklarımızın düşlerini çalmasına izin vermeyeceğiz, kız çocuklarımızı çocuk gelin olmaya götüren yollara barikatlar koyacağız, çocuk işçilerin kapkara gözlerindeki umut ışığı olacağız. Demokratik- Bilimsel Laik Eğitim mücadelesinin aynı zamanda karanlığın karşısında başka bir yaşam mücadelesi olduğunun bilinci ile düştük yollara… Bütün zulüm gören, ezilen, istismara maruz kalan çocukların ellerinden tutacağız, umut mücadelemize devam edeceğiz. Bu ülkenin aydınlık, devrimci, ilerici insanları var, umutları var.

BAŞKA BİR DÜNYA MÜMKÜN

Çocuklarımıza ve velilerimize sözümüz; biz, çocuklarımıza onurlu, aydınlık, mutlu bir gelecek bırakacağız. Bilimin, sanatın , sporun, özgür düşüncenin olduğu yerde şiddet, taciz, istismar değil insan haklarına saygı, sevgi, barış ve demokrasinin yeşereceğine olan inancımız ve umudumuz ile başka bir dünya mümkün diyoruz. 7’den 70’e tüm çocuklarımızı şenliğimize bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.