‘Eğitim öğretim yılı sorunsuz başladı’

‘Eğitim öğretim yılı sorunsuz başladı’

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’de 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının sorunsuz bir şekilde başladığını ve böyle devam etmesi için ellerinden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdiklerini açıkladı.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gebze’de 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının sorunsuz bir şekilde başladığını ifade eden Müdür Doğan, “Gebze’de 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının açılışını sayın kaymakamımız Mustafa Güler, belediye başkanımız Adnan Köşker ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla Koç Ortaokulu’nda yaptık. Okulların açılmasına 2 hafta kala Gebze’de 22 okulumuzda devam eden tadilat çalışmalarının tümünü tamamladık. Tüm okullarımıza kitaplarını dağıttık. Okulların açıldığı gün tüm öğrencilerimize kitaplarını sıralarında güzel bir şekilde hazırlayarak teslim ettik.

40 BİN KİŞİYE ULAŞTIK

Yaz tatilinde inşaatı devam eden okullarımızın her gün kendim gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldım. Ayrıca okul müdürlerimizle sürekli bir araya gelerek toplantılar yaptık. Rehber öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimizin tümü ile bir araya geliyoruz. Okulların açılmasından sonra Gebze’de bulunan eğitim sendikalarının başkanlarıyla bir araya geldim. Sendika başkanları ile fikir alışverişinde bulunarak Gebze’de eğitimin alanında neler yapabilirizi konuştuk. Geçen sene devam ettiğimiz Bağımlılıkla Mücadele önleyici çalışma kapsamındaki Ses Ver projesi ile 17 gönüllü rehber öğretmeniz ile toplam 40 bin kişiye ulaştık.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Bu projemizde madde bağımlılığı, sosyal medya bağımlılığı gibi konularda hem öğrencilere hem de velileri bilgilendiriyoruz. Projemizi bu sene de devam ettireceğiz. Okumaz-yazmalara yönelik kurslarımız geçen sene olduğu gibi bu sene devam edecek. Gebze’de sorunsuz bir şekilde başlayan eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde tamamlamak için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösteriyoruz. Göstermiş olduğumuz gayret ve çabada bizlere her zaman destek olan başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak tüm kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Gebze’nin eğitim öğretiminde büyük başarılar elde etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.