Eğitim-İş 19 Mayıs’ta Samsun’da

Eğitim-İş 19 Mayıs’ta Samsun’da

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu (Gebze) Şubesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Samsun’da olacak.

Eğitim-İş Sendikası; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’ncü yılında, Samsun’daki etkinliklerle karşılayıp kutlayacak.

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu (Gebze) Şubesi, Gebze’den Samsun’a bu akşam 22.00’de hareket edecek. 50’yi aşkın şube yöneticisi ve üyesi öğretmen sabah 09.00’da Atakum’daki kahvaltının ardından 11.00’de sivil toplum tarafından düzenlenen etkinliklere katılacak. Samsun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Eğitim-İş tarafından düzenlenen Atatürk’e Mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserleri okunacak ve ödül töreni gerçekleşecek. Birleşim Kamu-İş Konfederasyonu’nun Samsun şehir merkezine 100’ncü Yıl Yürüyüşü’nün ardından 16.00’da Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Orhan Yıldırım’ın da konuşmacı olarak katılacağı panel gerçekleşecek. Akşam 21.30’da Atakum sahilindeki fener alayı ile program sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.