EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAK

EĞİLİM YOKLAMASI YAPILACAK

  CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise yaptığı konuşmada Kocaeli’nde dört ilçe hariç eğilim yoklamasına göre adaylarını belirleyeceklerini...

 

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise yaptığı konuşmada Kocaeli’nde dört ilçe hariç eğilim yoklamasına göre adaylarını belirleyeceklerini söyledi. 15 Temmuz’a kadar aday adayı olacak ilçe başkanlarının istifa etmesi gerektiğini açıklayan Kuşkan, “Önseçim yapmamız için seçim kurulu seçimlerden 45 gün öncesine göre yapıyor. Parti olarak önseçimin benzeri olan eğilim yoklaması yapmayı düşünüyoruz. Bu anlamda partililerimizle bu tür toplantılarda bir araya gelip görüşlerini alıyoruz. Adayların belirlenmesini partililerimiz yapacak” dedi.

TÜZÜK NEYSE ONU UYGULAYACAĞIZ

Toplantıda son olarak ise CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş bir konuşma yaptı. Geçen yıl ilçe ve il kongrelerini tamamladıklarını ifade eden Güneş, “Önümüzde bir seçim var. Kocaeli’nde bu seçimlerde başarıyı elde etmek istiyoruz. Büyükşehir belediyelerinin adaylarını belirleme konusunda genel başkanın ve genel merkezin karar verme durumu var. Ancak diğer il ve ilçelerdeki adaylarımızın belirlenmesinde önseçim yapacağız. Adaylarımızı önseçimden çıkan sandık sonucuna göre belirleyeceğiz” diye belirtti. Toplantıya daha sonra basına kapalı olarak devam edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.