Ebe ve Hemşireler unutulmadı

Ebe ve Hemşireler unutulmadı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valilik Akçakoca Salonunda kutlama program düzenlendi.

 Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında; Valilik Akçakoca Salonunda kutlama program düzenlendi. İlimizde bulunan üniversite, kamu ve özel hastaneler ile ilçe sağlık müdürlüklerinde çalışan ebe ve hemşirelerin katıldığı program  kokteyl ile başladı.
TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ 
Sağlık çalışanları tarafından İstiklal Marşı’nın işaret dili ile okunmasıyla devam eden programda, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından tüm hastanelerimiz ve ilçe sağlık müdürlüklerinden seçilen bir ebe ve hemşireye teşekkür belgesi takdim edildi. Programda sağlık tesislerimizde görev yapan ebe ve hemşirelerin paylaştığı anılar ile Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in ebeler ve hemşireler için yazıp seslendirdiği şiir dinletisinde duygusal anlar yaşandı.
ERGÜNEY “SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ, DEĞER VERİYORUZ”
Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Op.  Dr. Şenol Ergüney “Bugün bir arada olmamızın çok önemi var. Sadece sizler için buradayız. Sağlık alanında her hizmetin değeri çok fazladır. Sizlerin de çok önemli yeri olduğunuzu biliyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz, değer veriyoruz. Daha başarılı ve güzel hizmetlerinizde buluşmak üzere, görevlerinizde başarılar diliyorum” diyerek ebelerin ve hemşirelerin günlerini kutladı.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN EL EMEĞİ SANAT ESERLERİ
Program fuaye alanında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin Halk Eğitim Merkezi hocalarından Dilek Kaya ile ortak çalışmaları sonucunda; Ahşap Boyama, Amigurimi ve nakış işleme yapılarak hazırlanan eserlerin yer aldığı “El Sanatları Sergisi”  yapıldı. Kursiyerlerin emeği ve göz nuru olan eserler büyük beğeni topladı.
Ebe ve hemşirelere iyi ki varsınız yazılı tohum kalemlerin hediye edildiği programda fotoğraflarla görsel sunum yapılarak güzel mesajlar ve dilekler iletildi. Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.