Düzceliler Darıca’da buluştu

Düzceliler Darıca’da buluştu

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Düzceliler Dernek Gecesi ile devam ederken, vatandaşlar yöresel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

rc6a1243-(1).jpgrc6a1303.jpgrc6a1452.jpg

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Düzceliler Dernek Gecesi ile devam etti.  Program öncesi dernek yönetimi protokolü Düzce ilinin yöresel yemekleriyle ağırlarken, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu’da gecede hemşerilerinin yalnız bırakmadı.

Programın açılış konuşmasını yapan Düzceliler Dernek Başkanı Mustafa Kır, herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında, “bu güzel akşamda gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Dernek yönetimi olarak Düzce ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz, bu güzel organizasyonu düzenleyen değerli Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu’da kısa bir selamlama konuşması yaparak hemşerileriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

KARABACAK KONUŞMA YAPTI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında bir ayı aşkın süredir devam eden Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında Düzcelileri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz, iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

Konuşmaların Başkan Karabacak ve dernek yönetimi tarafından geceye katılan protokol üyelerine plaket takdim edildi.

KARAOSMANOĞLU STANTLARI ZİYARET ETTİ

Program öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’la birlikte stantları ziyaret ederken, dernek başkan ve yöneticileriyle bir süre sohbet ettiler. Başkan Karaosmanoğlu başka bir programı dolayısıyla Düzceliler Gecesi’ne katılamazken, Düzcelilere selamlarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.