“ Dut yemiş bülbül oldular

“ Dut yemiş bülbül oldular

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ödemiş olduğu faiz  giderleri ve Karaosmanoğlu’nun seçim vaatlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

gorsel.jpg

Akar günlerdir bu konuda rakamlar ve raporlar paylaştığını belirterek Karaosmanoğlu’nun bunlara cevap veremediğini adeta dut yemiş bülbül gibi sustuğunu söyledi.

NE OLDU BU SEÇİM VAATLERİ

Türkiye’nin en borçlu Belediyesi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin faiz giderlerinin ilçelerin yıllık bütçesinin yarısı olduğuna dikkat çeken Akar, 2004 yılından bu güne kadar bir çok projenin de hayata geçirilmediğini söyledi.

Akar, kitaplara yapılan baskılar dışında tek bir çivi dahi çakılmayan projeleri de tektek sıraladı.

KİTAP BASKILARINDAN İLERİ GİDEMEDİLER 

2009 yılında İbrahim Karaosmanoğlu’nun seçim vaatlerine değinen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar şunları söyledi; ‘ İzmit’te Sekapark, Topçular  ve Umutttepe , Kartepe de Seka Kampı, Derbent, Kartepe arasında Teleferik olacağını 2009 yılında açıklıyor Sayın Karaosmanoğlu ve 5 yıl sonra bugün diyor.. Şimdi kendisine soruyorum Sayın Başkan 5 yıl değil 9 yıl geçti nerede Teleferik..

 

Yine Karaosanoğlu 2009 seçimleri öncesinde diyor ki; Kristal bir Kongre merkezimiz olacak, 360 derece dönebilen seyir kulesi olan kongre merkezi 5 yıl sonra bugün vatandaşın hizmetinde olacak.. Ama sağa dönüyoruz yok sola dönüyoruz yok… Nerede bu kristal kongre merkezi Sayın Başkan…

 

SAYIN BAŞKAN NEREDE BU MONORAY

 

Yarımca- Derince- İzmit Merkez- Mehmet Ali Paşa – Yahya Kaptan- Çayırköy güzergahında 24 km uzunluğunda 19 istasyonlu bir Monoray hattı olacak diyor..Ne zaman diyor 2009 yılında 5 yıl sonra bugün.. Soruyorum Sayın Başkan nerede bu Monoray..

 

İstanbul’dan Gebze’ye , Maşukiye’den Gebzeye kurulacak olan Raybüs hatları nerede Sayın Başkan.. Olan Banliyo hattını bile beceriksiz yönetiminizle kaybettik..’

 

İleriki günlerde İlçelere verilen sözleri de gündeme getireceğini belirten Akar, Monoray dediler, Raybüs dediler, Teleferik dediler ancak sabah kahvaltıları, yürüyüşlerinden ileri gitmediler. Bunun değerlendirmesini yine Kocaeli halkı yapacak ve Mart seçimlerinde bu anlayışa dur diyecektir. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.