Düğünün parasını Gebze Belediyesi mi karşıladı?

Düğünün parasını Gebze Belediyesi mi karşıladı?

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlunun Gebze'de düzenlenen 'Kayı Düğünü' ile ilgili olarak, “Belediye, halkın parasını, imkânlarını ve belediyede çalışan halk çocuklarının emeğini eski bir bakanın çocuğuna düğün orga

musa.png

Eski Başbakan Yardımcısı ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammed ve Gülşah Akdağ'ın düğünü Gebze'de, Fatih Sultan Mehmet'in hayatını kaybettiği Hünkâr Çayırı'nda geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Gerçekleştirilen düğünün masraflarıyla ilgili olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz sosyal medya hesabından şunları yazdı; “Gebze Belediyesi bedelli askerlik yapan Kayı yiğidi bakan çocuğunu baş göz etti. Gün geçmiyor ki Gebze Belediyesi’nde bir skandal patlamasın. Görevi halka hizmet etmek olan Belediye, halkın parasını, imkânlarını ve belediyede çalışan halk çocuklarının emeğini eski bir bakanın çocuğuna düğün organizasyonu yapmak için kullanıyor.

BAKAN ÇOCUĞUNUN YUVASINI YAPACAKSIN

Hem de bir Kayı düğünü organize ediyor. Düğünde oklar, yaylar ve atış talimleri vs. vs. Merak ediyorum kımız da var mıydı acaba. Peki, damat kim? Eski sağlık bakanı Recep Akdağ'ın oğlu ve askerliğini bedelli yapmış olan sözüm ona vatansever bir yiğit. Bu yiğit bakan çocuğunun yuvasını yapan, otağını kuran Gebze Belediyesi Hürriyet ve Emek Mahallesi’nde yaşayan insanlarımızın evlerini ellerinden almak için bin bir türlü fırıldak çeviriyor. Vatandaşın yuvasını yıkacaksın, bakan çocuğunun yuvasını yapacaksın. Askerliğini yapmayan adamı Kayı askeri gibi giydirip milleti kandıracaksın. Milletin parasını sahte düğünlere harcamakla ve sahte vatansever pozları yaratarak bu memleket kurtulmaz. Bunların hesabını bu halk sizden mutlaka soracaktır.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.