“Dönüp biraz aynaya bakın”

“Dönüp biraz aynaya bakın”

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada  “Gerçekten terör destekçisi arıyorsanız dönüp...

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ilçe divan toplantısında yaptığı konuşmada  “Gerçekten terör destekçisi arıyorsanız dönüp biraz aynaya bakın”dedi.  

Saadet Partisi  Çayırova  ilçe teşkilatı  ilçe divan toplantısı  geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. İlçe Başkanı  Yusuf Aksu  gelen ve yerel siyaset ve gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi’ne yönelik sosyal medyada dolaşan çirkin paylaşımlara da sert tepki gösteren Aksu, “Biz bu uyarıları yapıyoruz diye bazı ahlaksız troller, bizi terör destekçisi gibi göstermeye kalkıyorlar. Biz, yarım asırdır bu ülkede terörün bitmesi için her türlü çabayı ortaya koymuş ve bunun içinde bedeller ödemiş bir hareketiz. Bizi terör destekçiliği ile suçlayan iktidar yalakalarına sesleniyorum: Oslo’da gizli görüşme masalarını biz kurmadık, ‘Dolmabahçe Mutabakatı’nı biz imzalamadık. Doğu ve Güneydoğu’da hendekler açılırken, şehirlerin altı bombalarla döşenirken biz göz yummadık. Gerçekten terör destekçisi arıyorsanız dönüp biraz aynaya bakın. Bizim dünden bugüne aldandık, yanıldık dediğimiz hiçbir çizgimiz yok. Bugünde yine aynı çizgideyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.