Doktorlara teşekkür belgesi

Doktorlara teşekkür belgesi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli’nde normal doğuma yönelik çalışmalara en çok katkı sağlayan özel sağlık kurumlarında görevli doktorlara teşekkür belgelerini verdi.

Sağlık Bakanlığı 2018-2023 Stratejik Planında belirlenen  doğum hizmetlerini güçlendirme çalışmaları kapsamında  “Sezaryen, Anne, Bebek Eylem Planı” ile sezaryanla yapılan doğumların azaltılması ve normal doğum yaptırılmasına yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ilimizdeki özel sağlık kurumlarında görev yapan ve 2018 yılının ilk altı ayında “Normal Yolla Doğum Yaptırma Sayısı Yüksek Olan” Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarına teşekkür belgeleri verildi. Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen programa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Özel Yüzyıl Hastanesi Başhekimi Lütfü Çetinkaya, Özel Aile Konak Hastanesi Başhekimi M. Veysel Besnili,  Özel Medikal Park Gebze Hastanesi Başhekimi Nihat Taşdemir, Özel Gebze Merkez Hastanesi Başhekimi Koray Topçu, Özel Konak Hastanesi Başhekimi Özlem Bilgin, Özel Yüzyıl Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar katıldı.

KOCAELİ TÜRKİYE’NİN ÜZERİNDE

Program bir konuşma yapan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Kamu hastanelerimizdeki doktorlarımıza normal doğum yaptırma oranlarının yüksekliği nedeniyle başarı belgesi vermiştik. Özel hastanelerimizde de bu konuda duyarlılık gösteren hekimlerimize de başarı belgesi vermek istedik. Bu konuda Sağlık Bakanlığımız konuyu hassasiyetle takip ediyor. Bazen hekimlerimiz zorunluluk durumunda sezaryenle doğum yaptırmak zorunda kalabiliyor. Normal doğum konusunda aileleri de bilinçlendirmek gerekiyor. Kocaeli olarak normal doğumda Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Dünya Sağlık Örgütünün ortaya koyduğu kriterleri yakalama adına bu çalışmalar önemli. ” diyen Vali Aksoy doktorlara normal doğum konusunda gösterdikleri hassasiyetleri nedeniyle teşekkür etti.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 2018 yılının ilk altı ayında   “Normal Yolla Doğum Yaptırma Oranı Yüksek Olan” Özel Yüzyıl Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Çiğdem Kılıç, Özel Aile Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emel Bilici, Özel Medikal Park Gebze Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Azize Turhan, Özel Gebze Merkez Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cihangir Ay ve Özel Konak Hastanesinde görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gülçin Uğurel Aydar’ı tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi ve başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.