DOĞANTEPESPOR’DAN İKİ TRANSFER

DOĞANTEPESPOR’DAN İKİ TRANSFER

Çayırovaspor’un  rakiplerinden Doğantepespor transfere hızlı başladı.

BAL’da ikinci sezonunu yaşayan Doğantepespor, ligin ikinci yarısı öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde yapıyor.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı kampa gidemeyen Bordo-Mavili ekip, Teknik Sorumlu Murat Şahin nezaretinde çalışıyor. Bu arada kadrosuna da takviye yapan Doğantepespor, sezon başında Kütahyaspor’da giren Orhan Şenmemiş ile Abdülkadir Kaba’yı transfer etti.

 

ORHAN ŞENMEMİŞ YUVAYA DÖNDÜ

Ligin ilk yarısını il sıralamasında Belediye Derincespor’un gerisinde tamamlayan Doğantepespor, ikinci yarı öncesinde eksik yerlerine takviye yapıyor. Bordo-Mavili ekip, eski oyuncusu Orhan Şenmemiş ile yeniden anlaştı. Bu sezon başında Kütahyaspor’a giden tecrübeli orta saha oyuncusu, takımda yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı ayrılma kararı aldı. Tecrübeli oyuncu 2,5 yıl formasını giydiği eski takımına geri döndü.

 

KÜTAHYA’DAN ABDÜLKADİR DE GELDİ

Ligin ilk yarısının son haftalarında yaşanan sakatlıklardan dolayı çok büyük sorun yaşayan Doğantepespor, defansın soluna da transfer yaptı. Kadir Sarı’nın sakatlanıp, sezonu kapatmasıyla sol bek mevkiine Gölcükspor altyapısından yetişen Abdülkadir Kaba’yı aldı. 3 yıl Derincespor AŞ’de forma giydikten sonra bu sezon başında Kütahyaspor’a giden 24 yaşındaki oyuncu kesin olarak anlaşma sağlandı.

 

YARIN GÖLCÜK İY İLE OYNUYOR

Ligin ikinci yarısı öncesinde kadrosunu büyük oranda korumayı başaran Doğantepespor, ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekip, yarın da hazırlık maçında Gölcük İY ile karşılaşacak. 1.Küme’de yer alan Gölcük İY ile oynanacak karşılaşma Kavaklı Stadı’nda 15.00’te başlayacak. Doğantepespor Teknik Sorumlusu Murat Şahin, lig öncesi bir hazırlık maçı daha yapmayı düşündüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.