Disiplinli ve çok çalışmak

Disiplinli ve çok çalışmak

 Gebze Belediyesi tarafından 8. sınıf ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan sınav stresiyle mücadele eğitimlerinden 10 bin öğrenci...

 

Gebze Belediyesi tarafından 8. sınıf ve lise son sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan sınav stresiyle mücadele eğitimlerinden 10 bin öğrenci faydalandı.

10 BİN ÖĞRENCİ

TEOG ve üniversite sınavlarına hazırlanan 8. Sınıf ve lise son sınıfı öğrencilerine yönelik Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinden 10 bin öğrenci faydalandı. İlçe genelindeki okulları kapsayan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla hayat geçirilen proje kapsamında sınavlara hazırlanan öğrencilere, ‘başarılı olma, evrensel sır, her türlü mazerete rağmen pes etmeme ve sınav stresiyle başa çıkabilme’ konularında eğitim verildi.

DİSİPLİN ŞART!

 

Ticaret Odası Vakıf Meslek Lisesi’nde verilen final seminerine katılarak öğrencileri yalnız bırakmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Güzel kentimizin, güzel ülkemizin teminatı olan siz değerli çocuklarımızla her zaman gurur duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Sizlerin başarılı olması için elimizden gelen desteği sunmak bizim görevimiz” dedi. Selamlama konuşmasında başarının altın anahtarını da öğrencilerle paylaşan Başkan Köşker, kendi öğrencilik yıllarından örnekler verdi. “Şimdiki nesil çok şanslı. Çağdaş Türkiye’nin bireyleri, evlatları olan siz değerli çocuklarımız imkânlar bakımından çok şanslı. Her türlü imkâna sahip olan sizlerin başarıyı yakalamaması ve güzel bir gelecek kurmaması için hiçbir sebep yok. Sadece azim ve çok çalışmak gerek. Başarıyı yakalamanın tek bir yolu var. O da disiplinli çalışmak ve çok çalışmak. Başkan Köşker’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Uzman Psikolojik Danışman Dr. Faruk Öndağ ‘başarılı olma, evrensel sır, her türlü mazerete rağmen pes etmeme ve sınav stresiyle başa çıkabilme’ konularında uygulamalı ve proaktif bir sunum gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.