Dışarından birinin adaylığı doğru değil

Dışarından birinin adaylığı doğru değil

 CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, parti içinde yaşanan aday adaylık süreciyle ilgili de bazı değerlendirmelerde bulundu. Sefa Sirmen adına İzmit...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, parti içinde yaşanan aday adaylık süreciyle ilgili de bazı değerlendirmelerde bulundu. Sefa Sirmen adına İzmit Belediye Başkan aday adaylığı başvurusuyla ilgili “Gerekli belgeler toplanmışsa aday adayı olarak önseçime girer” yorumunu yapan Akar, “Eğer benim yok, aday adayı olmayacağım diyorsa başvurusunu geri çekebilir” dedi. 

 

SEÇİMİ ALIRIZ 

Sirmen’in Türkiye çapında tanınan bir siyasetçi olduğunu belirten Akar, “Zaman zaman bize de onun adaylığı ile ilgili sorular yöneltiyorlar. Biz de aday belirleme yöntemini, yani önseçimi anlatıyoruz” dedi. Akar, seçimlerde İzmit’i mutlaka alacaklarını ifade etti. Akar, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili ise, Bir buçuk milyon nüfuslu bir kentte çok iyi bir aday bulacağız. Ben dışarıdan gelecek adaya sıcak bakmıyorum. Fakat örgüt bu konuda uzlaşırsa hiçbir itirazım olmaz. CHP’de popüler bir isimle seçim kazanılacağına yönelik bir algı var. Ben buna inanmıyorum. Biz projelerimizi anlatıp halka güven verirsek seçimi alırız” dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.