Dilovası’nda Yaz Spor Okulunda Final Heyecanı

Dilovası’nda Yaz Spor Okulunda Final Heyecanı

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yaz spor okulu öğrencilerine sertifikalarını verdi. Kapanış programı spor okulu öğrencileri velilerinin...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yaz spor okulu öğrencilerine sertifikalarını verdi. Kapanış programı spor okulu öğrencileri velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadında gerçekleşen programa katılan Başkan Cemil Yaman, yaptığı konuşmada sporun dostluk, centilmenlik gerektiren bir faaliyet olduğunu söyledi.

 

Kurslara katılan öğrencilerin okulların tatil olmasıyla birlikte yaz mevsimini spor faaliyetiyle kendileri açısından kazançlı bir hale getirdiğine değinen Başkan Yaman ‘’Yaz spor okulu kapsamında 400 çocuğumuza kurs bitirme sertifikası veriyoruz. Yaz kurslarımız bir okul olma, sporcu yetiştirme yöntemiyle çalışmalarına devam ediyor. Tabi bu gayretli bir iş ve daha ileri seviyelere taşınması noktasında eğitimci hocalarımız ellerinden geleni yapma gayretindeler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için en iyi şekilde her alanda çocukluğunu doyasıya yaşayarak gerek fiziksel gerekse psikolojik anlamda en iyi biçimde yetiştirmeye çalışıyoruz. Hocalarımız çocuklarımıza burada hem gerekli sportif çalışmaları hem de çevresine yararlı örnek bir bir sporcunun nasıl olması gerektiği konusunda yardımcı oluyor, onları yetiştirmeye çalışıyor. Böylesi özveri isteyen çalışmaları daha aktif hale getirerek teşvik etmeli, yarınlarımız adına umut verici çalışmaların içerisinde olmak bizi mutlu ediyor’’ dedi.

 

Başkan Yaman, konuşmasının ardından kursa öğrencilerine sertifikalarını vererek hediyeler ikram etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.