Dilovası’nda mobbing iddiası

Dilovası’nda mobbing iddiası

Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı, 31 Mart yerel seçimlerinde SP adayı Ercan Dalkılıç’ı destekleyen 25 belediye emekçisine mobbing uygulandığı iddiasında bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı/AKP adayı olan ve belediye başkanı seçilen Hamza Şayir’in belediye başkanı seçildikten sonra personele yönelik uygulamaları tartışılmaya devam ediyor. Bu uygulamalara bir tepki de Mustafa Türel başkanlığındaki Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı’ndan geldi. Teşkilata ait Facebook sayfasından yapılan paylaşımda seçimlerde Saadet Partisi adayı Ercan Dalkılıç’ı destekleyen personele yönelik mobbing yapıldığı iddiasında bulunuldu.  Konuya dair paylaşım şöyle:

KIYMETLİ DİLOVASI HALKIMIZA AÇIK ŞİKÂYETİMİZDİR!

31 Mart seçimlerini demokrasi ve kardeşlik şöleni halinde geçirmek için elinden geleni yapan ekiplerimizin aksine, seçimleri kin ve düşmanlık etme vesilesi haline getiren hükümet partisinin Belediye Başkanı ve bürokratları, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’nin adayı Ercan Dalkılıç'ı destekleyen, aralarında üniversite mezunlarının da olduğu 25 emekçiyi kazma kürek işlerine vererek mobbing uygulamıştır.

Partimiz mensubu olan ya da olmayan emekçilere yapılan haksızlıkların her zaman karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Hakları gasp edilen işçilerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız.

Bu doğrultuda, kıymetli Dilovası halkının da bizlere destek olmasını bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.