Dilovası'nda gençlik şöleni

Dilovası'nda gençlik şöleni

Dilovası Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Geleneksel Olarak Her sene düzenlenen Gençlik...

Dilovası Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Geleneksel Olarak Her sene düzenlenen Gençlik Şöleni coşkuyla kutlandı.

Tüm gençlere ve çocuklara başarılı ve mutlu yarınlar dileyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Resmi bayram kutlamaların ardından gençlerimizin ve çocuklarımızın eğlenmesi amacıyla önceki yılarda başlattığımız şölenimizin 3.sünü gerçekleştiriyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları bizler için önemli bir değer ifade ediyor. Gençlerimize sahip çıkmaya ve onların yalnız olmadığını göstermek için çalışıyoruz.”dedi.

Geleneksel 3. Gençlik Şölenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra İlçe Mili Eğitim Müdürü Murat Balay, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, ilçe protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri, Gençler ve öğrenciler katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.