Dilovası’nda bir yılda  270 bin liralık su içmişler

Dilovası’nda bir yılda 270 bin liralık su içmişler

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, belediyenin 2018 yılı harcamalarını eleştirdi. Aydemir personelin içme suyu için 270 bin lira ödendiğini kaydetti.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediyesi’nin 2018 yılı harcamalarını sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile eleştirdi. Harcama kalemlerinde en çok dikkat çeken ise Kültür Müdürlüğü’nün faaliyetleri oldu. Belediye personelinin içme suyu için 270 bin TL ödenmesi dikkat çeken diğer giderdi. Dilovası Belediyesi’nde Kültür Müdürlüğü’nün 2018 yılında 1 milyon 200 bin TL harcadığını kaydeden Kerem Aydemir, Kültür Müdürü Ayhan Akbulut’un AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un kardeşi olmasından sebep hesap soran olmadığını kaydetti. 
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ!
Yine aynı yıl içinde Özel Kalem Müdürlüğü’nün 1 milyon 250 bin TL harcadığını, belediye personelinin içtiği su için 270 bin TL ödediğini kaydeden Aydemir, “Yine 2018 yılı içinde sadece giyim için 750 bin lira harcanırken İstanbul ili ve çevre ilçelerde ikamet eden başkan yardımcıları ve birim müdürlerine kiralanan araçlar için 650 bin TL harcandı. Bir kazma sapının bedeli ise 67 TL + KDV. Allah taksiratınızı affetsin. Gönül belediyeciliği” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.