Dilovası’na hayırlı olsun

Dilovası’na hayırlı olsun

  AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, geçtiğimiz gün AKP Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe teşkilat binası toplantı...

 

 

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, geçtiğimiz gün AKP Dilovası ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe teşkilat binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel ve yöneticilerini, Belediye Başkanı Cemil Yaman, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi karşıladı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

AKP Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut yapılan çalışmalar hakkında Oya Tuncel’i bilgilendirdi. İlçe Kadın Kolları başkanlığının son çalışmaları hakkında bilgi alarak, süreç de yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tuncel AKP Kadın Kollarının çalışmalarını değerlendirdi. Kadın Kollarının çalışmaları takdirle karşılarken bu süreçten sonra daha aktif, daha dinamik bir çalışma temposu içerisinde olmalıyız dedi.  Başkan Tuncel konuşmasında Kadın Kollarının siyasetteki etkilerinden de bahsetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.