Dilovası sular altında

Dilovası sular altında

** Dilovası’nda dünkü yağmur sonrası birçok yersular altında kaldı. Araçların bile geçmekte zorlandığı sel suları, birçok mahallede de yolları...

** Dilovası’nda dünkü yağmur sonrası birçok yersular altında kaldı. Araçların bile geçmekte zorlandığı sel suları, birçok mahallede de yolları kapladı. Vatandaşlar ise altyapı yetersizliğine tepki gösterdi.

Dilovası’nda dünkü yağış sonrası birçok yer altyapı yetersizliği nedeniyle sular altında kaldı.  Dilovası ve  Diliskelesi’ni bağlayan altgeçite kadar yağmur  sularının bastığı yollarda araçlar geçmekte zorlandı.

İYİ Parti Dilovası ilçe yöneticisi Mustafa Öner sosyal medya sayfasından Dilovası’nda yağmur sırasında ki su baskınlarının fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı, “Dilovası Alt Yapıda Yine Sınıfta Kaldı... Diliskelesi, T.özal, Orhan Gazi, Kayapınar vs. görüntüler hep aynı, ne Pazar’a gidilebiliyor, ne yolda yürünebiliyor, nede evden dışarı adım atılabiliyor... Siz Taziye Evleri Yapmaya Devam Edin. Çünkü En İyi Yaptığınız Şey, Cenazeleri Kaçırmamak..”

VATANDAŞ TEPKİLİ

Gazetemizi arayan bir çok vatandaş ise ilçede altyapının  yetersiz kaldığını belirterek  Dilovası Belediyesi’ne tepki gösterdiler.

Öte yandan Belediye hizmet binası yanında kurulan semt pazarında yağmurdan kaynaklı sular nedeniyle pazarcı esnafı ve vatandaşlarda zor anlar yaşadı.

Haber: Cengiz Akgün



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.