DİLOVASI:  Muhtarlarla toplantı yaptı

DİLOVASI: Muhtarlarla toplantı yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Mahalle Muhtarları ile yapılan aylık istişare toplantılarının ilkini Belediye toplantı odasında gerçekleştirdi.


12 mahallede görev yapan muhtarlarla istişare toplantısı düzenleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Muhtarlarımız kentimiz ve ilçemizin adeta kılcal damarı gibidir, onların görüş ve önerileri doğrultusunda halkımıza doğru ve kalıcı hizmetler götürüyoruz” diye konuştu.
BİRLİKTE ÇÖZÜM YOLLARI BULACAĞIZ
Dilovası’nı Mahalle Muhtarlarıyla ortak akılla yöneteceklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir;  “Gece gündüz demeden halkımıza doğru, kaliteli ve verimli hizmetleri ulaştırmak adına çaba harcıyoruz. Millete hizmet yolunda en büyük desteği halkımızdan ve muhtarlarımızdan alıyoruz. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini her zaman dikkate alıyoruz ve bu tür istişare toplantılarından ciddi şekilde faydalanıyoruz. Yoksa 12 mahalle muhtarlarımızı bir araya getirip toplantı yapıp sonuçsuz dağılmak değil amacımız. Biz muhtarlarımızın sorunlarını tek tek detaylı bir şekilde dinleyerek, çözüm yollarını yine birlikte bulacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.