Dilovası İddialı geliyor

Dilovası İddialı geliyor

 Dilovası Bolu’da Güç Depoladı Dilovası Belediyespor kabuk değiştirdi. Başkan Cemil Yaman’ın kamp jestini Bolu’da en iyi şekilde değerlendirerek...

 

Dilovası Bolu’da Güç Depoladı

 

Dilovası Belediyespor kabuk değiştirdi. Başkan Cemil Yaman’ın kamp jestini Bolu’da en iyi şekilde değerlendirerek geçiren Dilovası hem güç depoladı. Hem de eksiklerini görme fırsatı buldu. 

1 Hafta süren kampta 3 hazırlık maçı yapan temsilcimiz bu maçların ikisini kaybederken birinden galibiyetle ayrıldı. 

Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kılavlı’nın kafile başkanlığı yaptığı kampta ikinci başkan Ahmet Ekici kampı yakından takip ederek futbolcuların moral kaynağı oldu ve takımın son durumu hakkında Teknik Direktör Murat Hamit Korkmaz’la fikir alış verişinde bulundu. 

 

 

KAMPIN YILDIZLARI

 

Yeni sezonda coşkulu ve yıldızlarla dolu bir kadroyla sporseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Dilovası Belediyespor kadrosuna bölgede kendini ispatlamış isimleri katarak dikkatleri üzerine çekti.

Teknik Direktör Murat Hamit Korkmaz takıma profesyonel düzeyde idmanlar yaptırırken Dilovası disiplinli ve tam bir takım görüntüsü içinde hareket etti. Murat Hamit Korkmaz idmanlarda ve saha dışında takıma hakim bir görüntü vererek kampın öne çıkan ismi oldu.

Kafile Başkanı Bekir Kılavlı ve Başkan yardımcısı Ahmet Ekici futbolcularla yakın diyaloglar kurarak kampın neşe kaynakları oldular. Bu ikili, futbolcuların sorunlarıyla da yakından ilgilenerek görevlerini tam anlamıyla yaptılar. 

 

YENİ TRANSFERLERİN DURUMU

Transferde İstanbul piyasasına yönelerek Kartal A2’den futbolcuları kadrosuna katan Dilovası bu futbolculardan iki isimle yollarını ayırdı. Emirhan ve Kaan’ı kamp sonunda gönderen Dilovası Sami, Volkan, Kadir, Yücel ve Fırat’la devam etme kararı aldı. 

 

SAMİ TAM İSABET

Dilovası Belediyespor’un Kartalspor A2 takımından kadrosuna kattığı Sami yapılan transferden en iyisi olarak yorumlanıyor. 

Stoperde görev yapan 21 yaşındaki futbolcu bir stoperde olması gereken tüm özelliklere sahip. Hazırlık maçlarında dengeli ve kendinden emin bir görüntü sergileyen genç futbolcu sorunsuz kişiliği ile de Dilovası Belediyespor’un en isabetli transferi olarak yorumlanırken partneri Volkan’da iyiler arasında gösteriliyor. Yücel ve Fırat’da futbolu bilen ancak fiziksel olarak hazır bir durumda olmadıkları gözlemlendi.

 

YERLİLER TOPARLAYACI OLMALI

Dilovası Belediyespor’un yerli futbolcularının kumaşı iyi ancak hazır bir görüntü vermiyorlar. 

Hazırlık maçlarında aksayan, idman ve oyun sistemi konusunda sorun yaşadığı gözlemlenen bazı yerli futbolcuların Dilovası Belediyespor’un menfaatleri adına daha çok sorumluluk alıp, takımı toparlayıcı misyon üstlenmeleri gerektiği düşünülüyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.