Dilovası Hamsi Festivalinde Buluştu

Dilovası Hamsi Festivalinde Buluştu

Dilovası Karadenizliler Derneği tarafından bu yıl ilki gerçekleşen "Hamsi Festivali" önceki gün Dilovası Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

karadeniz-(2).jpg

Festivale Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, siyasi parti başkan ve yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Belediye başkan aday adayları, STK Başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

  Festivalin açılış konuşmasını yapan Dilovası Karadenizliler Derneği Başkanı Ömer Yıldırım katılan herkese teşekkür etti.   

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Ömer Yıldırım ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Ardından festival yerel sanatçılar Savaş Yıldız, Volkan Yıldırım, Yasin Kılıç, Mustafa Akbaş'ın birbirinden güzel türküleri ile davetlileri coştururken vatandaşlar bol bol horon çektiler. Ayrıca Kemençeci Hamit Çiçek’te kemençesi ile unutulmaz bir şov yaptı. Festivale katılan davetliler daha sonra hep birlikte ikram edilen hamsilerden yediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.