DİLOVASI BU SEZON ÇOK “YAMAN” OLACAK

DİLOVASI BU SEZON ÇOK “YAMAN” OLACAK

Başkan Yaman söz verdi. Dilovası Belediyespor’da kamp hazırlıkları başladı.  DİLOVASI BU SEZON ÇOK “YAMAN” OLACAK Süper Amatör lig...

Başkan Yaman söz verdi. Dilovası Belediyespor’da kamp hazırlıkları başladı. 

 

DİLOVASI BU SEZON ÇOK “YAMAN” OLACAK

 

Süper Amatör lig takımı Dilovası Belediyespor bu sezon büyük düşünüyor. Belediye Başkanı Cemil Yaman takımdan başarı bekliyor. Takımın birkaç gün içinde Bolu’da kampa girmesi planlanıyor

 

SPORTİF BAŞARININ ZAMANI GELDİ

 

Bambaşka bir kimliğe bürünen, profesyonel bir takım anlayışıyla hareket etmeyi hedefleyen Dilovası Belediyespor’a Belediye Başkanı Cemil Yaman’dan tam destek var. Artık takımın sportif başarı yakalamasını çok isteyen ve bu noktada aktif çalışmalar yapan Belediye Başkanı Yaman” futbolu çok seven Dilovası halkına coşkulu ve şampiyonluğa oynayacak bir takım izletmek istediklerini ifade etti. 

Takımın bu doğrultuda çalışmalar yapması gerektiği yönünde uyarılarda bulunan Yaman’ın takımın kampa gitmesi yönünde çalışmalar yapıyor.

 

SPORCU BAŞKAN!

 

Özellikle son zamanlarda Dilovası’nda sporun yaygınlaşması adına önemli adımlar atan Belediye Başkanı Cemil Yaman sezon öncesinde Dilovası Belediyespor’a da kucak açarak spor camiasının taktirini kazandı. 

Başkan Yaman, bölge insanımızın en önemli sosyalliklerinden biride futbol, bunu kabul ediyoruz ve farkındayız. Spora gönül veren halkımıza futbolun güzelliklerini yaşatacak bir oluşum için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.