DİLOVASI BOLU’YU DEVİRDİ: 1-0

DİLOVASI BOLU’YU DEVİRDİ: 1-0

 Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otelde sürdüren Dilovası Belediyespor ikinci hazırlık maçında Bolu A2 takımını yeni transfer Volkan’ın...

 

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal Otelde sürdüren Dilovası Belediyespor ikinci hazırlık maçında Bolu A2 takımını yeni transfer Volkan’ın attığı golle 1-0 yendi.

Genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Bolu A2 takımı karşısında sergilediği futbolla beğeni toplayan Dilovası yeni transferlerin performansını net bir şekilde görmüş oldu.

 

Süper Amatör ligde başarılı olmayı hedefleyen ve bu doğrultuda Belediye ve Dilovası camiasından tam destek gören teknik heyet ve kulüp idarecileri beklentilere cevap vermek için ince eleyip sık dokuyacak. Teknik heyet yetersiz buldukları futbolcularla kamp sonrasında yollarını ayıracak ve 3 yeni transferi kadrosuna katacağı öğrenildi. Bolu kampının genel olarak çok iyi geçtiğini ifade eden Dilovası Belediyespor Teknik Direktörü Murat Hamit Korkmaz, “eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Zihinsel olarak çok iyi bir kamp süreci geçirdik. Aramıza yeni katılacak oyuncularla birlikte Dilovası Belediyespor kolay kolay maç kaybetmeyecek bir duruma gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.