Dilovası Belediyesi durmak nedir bilmiyor

Dilovası Belediyesi durmak nedir bilmiyor

 Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin mahallelerinin tamamında yeni yol açma, yol genişletme, asfalt serimi, bordür, parke...

 

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin mahallelerinin tamamında yeni yol açma, yol genişletme, asfalt serimi, bordür, parke ve tretuvar çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. İlçe sakinleri yapılan bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

Dilovası ilçesi, Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın göreve gelmesiyle birlikte hizmet almamış hiçbir mahalle, cadde ve sokak kalmayacak anlayışıyla hareket eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılan çalışmalarla ilçede büyük değişim ve dönüşümün yaşanmasını sağladı. Yapılan hizmet içi değerlendirme toplantılarında daha önceki yıllarda hiç hizmet alamamış,  eksik hizmet almış yerlerin tespitleri yapılarak hizmet çeşitliği sağlanıyor. Göreve geldiği ilk günden “ayağı çamura basan vatandaşımız kalmayacak” sloganı ile yol sorununa ciddiyetle eğilen Başkan Yaman’ın çalışmaları 4 yılın sonunda hayat buldu. Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hem bu zamana kadar yol olarak belirlenmiş ama üst yapısı yapılmamış hem de imarda yol olarak görülemeyen ama yeni açılan elliden fazla yolun asfalt çalışmalarını yaparak Dilovası halkının hizmetine sundu. Geçen 4 yıl içerisinde dökülen 120 bin ton asfalta ilave olarak 2013 yılında da asfalt serim işleri hız kesmeden devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan Tavşancıl’da ve Diliskelesi mahallesinde açılan yolların bir yandan iyileştirme çalışmaları devam ederken bir yandan da 5 bin ton civarında asfalt ile serim işleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.