DİLOVASI 4.VİTESTE

DİLOVASI 4.VİTESTE

1.Küme B grubunda 4.hafta maçları tamamlandı.

Dilovası Belediyespor sahasında konuk ettiği 1937 Sekaspor’u 4-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

BAŞARAN 4’TE 4 YAPTI

Daha önceki yıllarda Süper Lig’de yer alan, her zaman zirveye oynayan Başaranspor, üç yıl önce de BAL’a yükselmişti. Ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı lige katılamayan, çok hızlı bir düşüş yaşayan Başaranspor, 1.Küme’ye kadar indi. Bu sezon 1.Küme'de’ididalı bir takım kuran Sarı-Lacivertli ekip, önceki akşamda Uzuntarla Belediyespor’u ağırladı. Son dakikalara 0-0 girilen maçta Başaranspor, Melih Öztorun ile galibiyet golüne ulaştı, bu hafta da liderliğini devam ettirdi.

 ÇAMÇUKUR İLK GALİBİYETİN ALDI

B Grubu’nda ilk üç haftayı puansız geçen iki takım MAP Şenerspor ile Çamçukurspor, önceki gün Cephanelik Stadı’nda karşılaştı. Geçen hafta Başaranspor ile oynadığı maçı esame listesine imza atacak yönetici ve teknik adamı olmadığı için 3-0 hükmen kaybeden Çamçukurspor, Şenerspor karşısında yeni Teknik Sorumlusu Yılmaz Büyüközer ile çıktığı ilk maçında 5-1 gibi farklı skorla galip geldi, kümede kalma yolunda umutlandı. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan Hisareynspor da deplasmanda Denizliköyüspor’a aynı skorla 5-1 mağlup oldu. 

KULLAR GALİP, 1937 SEKA MAĞLUP

1.Küme Grubu’nda şampiyon adaylarından Kullarspor ile Dilovası Belediyespor da evinde oynadıkları maçları farklı skorlarla kazandı. Bu sezon daha genç oyuncularla ligde üst sıraları zorlamaya çalışan Kullarspor, sahasında Bahçecikspor’u konuk etti. Kırmızı-Siyahlı ekip, rakibini rahat bir oyundan sonra 4-0 yendi, üçüncü sıraya yükseldi. Geçen yıl süper Lig’den düşen iki takımın mücadelesinde ise Dilovası Belediyespor, genç oyunculardan kurulu 1937 Sekaspor’u 4-1 ile geçti, lider Başaranspor’u takibe devam etti. 

TOPLU SONUÇLAR

MAP Şenerspor: 1 – Çamçukurspor: 5

Başaranspor: 1 – Uzuntarla BLD: 0

Kullarspor: 4 – Bahçecikspor: 0

Dilovası BLD: 4 – 1937 Sekaspor: 1

Denizliköyüspor: 5 – Hisareynspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.