DİLİSKELESİSPOR DESTEK BEKLİYOR

DİLİSKELESİSPOR DESTEK BEKLİYOR

Dilovası Belediyesi gücünü kullanmalı. Sanayi kuruşlarıyla spor kulüpleri bir araya getirilmeli.

 

Dilovası bölgesinin tek süper amatör lig takımı olan Diliskelesispor yeni sezonun yol haritasını belirlemeye hazırlanıyor. İdealist başkan Kenan Yılmaz ve kulübün kritik ismi Nihat Kocabay destek noktasında Dilovası bölgesinde çeşitli istişarelerde bulunuyor.

DESTEĞİ HAK EDİYORLAR

Geçen sezon basit hatalarla play-off’u kaçıran ancak az parayla çok iş yapılacağını tüm futbol camiasına gösteren Diliskelesispor yönetimi yeni sezonda Dilovası yerel yönetiminden ve iş dünyasından hak ettiği desteği görmek istiyor. Geçen sezon kendi yağında kavrulan, kısıtlı imkanlarla sezonu tamamlayan İskele, yeni sezonda bölgesini başarıyla temsil edip, iddialı olabilmesi başta Dilovası Belediyesi olmak üzere bölgenin güçlü isimlerinin taşın altına elini sokması gerekiyor.

DESTEK GELİRSE İSKELE ŞAMPİYONLUĞA OYNAR

Amatör kulüp yöneticilerinin giderek azaldığı günümüz futbolunda tek amaçları bölge gençliğine hizmet edip amatör futbolun ruhunu yaşatmak isteyen Diliskelesispor yönetimi geçen yıl doğru kadro mühendisliği yaparak kısıtlı imkanlarla zirveyi zorlamıştı. Bu sezonda destek alabilmesi durumunda takımın, sportif açıdan hep geri planda kalan bölgeye ciddi bir hareketlilik getirebileceği ve süper amatör ligde şampiyonluğa oynayacağı düşünülüyor.

EKSİKLİK ÇOK NET: İLETİŞİM VE SAMİMİYET

Dilovası Türkiye’nin en güçlü sanayi bölgelerinden biri konumunda. Birbirinden güçlü sanayi kuruluşları var. Spora verecekleri destek onlar için çerez parası.  Yasa gereği amatör futbola verilen destekler direk vergilerden düşüyor. Tam bu noktada Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar devreye girmeli. Bölgedeki güçlü sanayi kuruşlarının yöneticileriyle ve az sayıdaki kulüp başkanlarını bir araya getirip toplantılar yaparak o bölgenin umutsuz gençliğine ve sportif alanda oldukça geride kalan kulüplere destek noktasında somut adımlar rahatlıkla atılabilir.

BELEDİYE GÜCÜNÜ KULLANMALI

Gücü oldukça etkin olan yerel yönetim doğru iletişim ve samimi yaklaşımlarla Dilovası bölgesinin güçlü sanayi kuruşlarını sporun içine çekebilir ve  Dilovası bölge gençliği ve spor kulüpleri faaliyetlerini güçlü bir şekilde devam ettirebilir.

Haber/Güven ÇAĞLAYAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.