DİLİSKELESİSPOR ARTIK DAHA GÜÇLÜ

DİLİSKELESİSPOR ARTIK DAHA GÜÇLÜ

Polisan Diliskelesispor’un yanında!

diliskelesi-2.jpg

Dilovası Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren  Polisan Holding süper amatör lig ekiplerinden Diliskelesipor’a destek olma kararı verdi.

Geçen sezon çok kısıtlı imkanlarla süper amatör ligde başarılı bir futbol ortaya koyarak bölgesini gururla temsil eden Diliskelesispor yeni sezon öncesinde önemli bir destek sözü alarak moral buldu. Diliskelesipor Başkanı Kenan Yılmaz, Polisan gibi dev bir firmayı bizimle buluşturan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür etti.

 

ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ

Diliskelesispor Başkanı Kenan Yılmaz’ın açıklamaları şöyle;

Malumunuz Diliskelesispor olarak bu zamana kadar sponsorluk konusunda çeşitli sıkıntılar çektik. Bu zamana kadar sağ olsun Belediye başkanımız Ali Toltar’ın şahsi yardımları dışında her hangi bir yardım ve destek göremedik. Allah’a şükürler olsun bu sene yine başkanımız Ali Toltar ve Polisan Holding direktörü Selçuk Denizhan beyin çabalarıyla Polisan Holding gibi dev bir firma kulübümüze destek vermeye ve sponsor olmaya karar verdi. Bu vesile ile mahallemize daha önce sayısız yardımda bulunan Polisan Holding yönetim kuruluna, Sayın Selçuk Denizhan beye ve başkanımız Ali Toltar’a sonsuz teşekkür ediyorum. Artık daha güçlüyüz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.