Diliskelesi Mahallesine Yeni semt Konağı

Diliskelesi Mahallesine Yeni semt Konağı

  Dilovası Belediyesi tarafından İnşaatı devam eden Semt Konağı Yakın zamanda Mahalle halkının hizmetine açılacak.Dilovası Belediye Başkanı...

 

 

Dilovası Belediyesi tarafından İnşaatı devam eden Semt Konağı Yakın zamanda Mahalle halkının hizmetine açılacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle kültürünün devam edip yaşatılması amacıyla başlatılan semt konağı projeleri kapsamında, Semt Konağı İnşaatı Bitme aşamasına geldiğini ve çok yakın bir zaman Halkımızın Hizmetine sunacağız dedi.

Başkan Toltar, Semt konaklarını diğer mahallelerimize de yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Bazı kamu hizmetlerini vatandaşımızın ayağına getirerek, onların sosyal yaşantısını renklendirecek, hayatlarını kolaylaştıracaklarının altını çizerek, Semt Konakları sayesinde insanlar arasındaki kaynaşmayı, dayanışmayı, nezih mahalle kültürünü yaymayı ve güçlendirmeyi hedeflediklerine dikkat çeken Başkan Toltar,” Semt konakları mahallenin birlik, beraberlik ve kardeşlik merkezi olacak. Komşuluk ilişkilerini çok daha sağlam temellere oturtacak. Eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal faaliyetlere kadar birçok faaliyette mahalle halkına hizmet verecek.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesi Semt Konağının içerisinde Taziye Evi, Çay ocağı, Mescit ve Sosyal Aktivite alanları olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.