‘Dileğim büyükşehirli il olmak’

 ‘Dileğim büyükşehirli il olmak’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Benim dileğim bulunduğumuz bölgenin büyükşehir statüsünde il olması.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Ramazan Bayramı vesilesiyle her yıl odada düzenlediği bayramlaşma programını bu yılda yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi. Odada bugün düzenlenen bayramlaşma programına Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkamı Oğuz Şerifalioğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Programda ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı.

GEBZE ÇÖREĞİ COĞRAFİ ŞARTI

Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Bugün mutlu günümüz. Hepimiz inançlarımız gereği ibadetimizi yerine getirdik. 2009’dan beri biz bu bölgenin değerlerini ortaya çıkarırken şunu öğrendik; Gebze Çöreği unutulmuş. Yakın zamanda Gebze Çöreği’nin coğrafi şartı çıkacak. Sadece senede 2 kez yapılıyor. Bizim amacımız bu kentin değerlerini ön plana çıkarmak. Her bayram Gebze Bölgesi’nde çöreğimizi dağıtıyor ve vatandaşlarımızı Gebze Çöreği hakkında bilgilendiriyoruz. Gebze Çöreği 5 gün bayatlamıyor. Kocaeli 65 ilin toplamından fazla ihracat yapıyor. Kocaeli’nin de kalbi Gebze. 72 ilin toplamından da daha fazla vergi veriyoruz.

GEREKEN DEĞER GÖSTERİLMELİ

Bu mübarek bayram günü Allah tüm dileklerimizi kabul etsin. Benim dileğim ise; bulunduğumuz bölgenin büyükşehir statüsünde il olması. Herkesten de bu dileğime destek bekliyorum. GTO olarak üniversiteden, metroya, askeri kışladan hünkâr çayırına kadar ne gayret içinde bulunduysak dileklerimiz kabul oldu.  Bu bölgeye siyasiler tarafından gereken değeri gösterilmesini diliyorum. Gündüz nüfusumuz Gebze’de bir buçuk milyon. 518 bin seçmeniz var. Gebze Teknik Üniversitesi daha 4. yılında Türkiye 3.’sü. Bu duygu ve düşüncelerle kazasız belasız bir bayram diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.