Dijital Anadolu’nun 3. Toplantısı Kocaeli’mde düzenleniyor

Dijital Anadolu’nun 3. Toplantısı Kocaeli’mde düzenleniyor

İstanbul- Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED), Anadolu’da üretime odaklanan KOBİ’lerin Sanayi 4.0’a hazırlanabilmeleri amacıyla dijitalleşme süreçlerine katkıda bulunabilmek ve sektörler bazında dijital dönüşümde yol haritası belirle

Bu yıl başlanan ve şimdiye dek Antalya ve İzmir’de düzenlenen Dijital Anadolu toplantılarının Kocaeli etkinliğinde açılış konuşmalarını TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve DOĞUMARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gürol Ciğerdelen yapacak.

E-Ticaret başlığıyla panel düzenlenecek

Açılışın ardından ise MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, “Kurumların Dönüşümü”; Microsoft Türkiye Kanal Bölge Yöneticisi Ali Kemal Karabulut “Bulut Bilişim”; Fujitsu Kanal Satış Yöneticisi Aylin Cintimur  “Dijital Dönüşüm”; İşNet İş Ortakları Satış Müdürü Ayhan Akgöz “E-Fatura-E-Arşiv-E-Muhasebe”; Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdürü Kasım Akdeniz “Karekodlu Çek: Alacak Risk Yönetiminde Yeni Dönem”; Digital Partners CEO’su Tunç Günbey “Dijital Pazarlama”; Klemsan Yazılım Satış Yöneticisi Cihan Yükseldi ise “Dijital Enerji” başlıklarıyla birer sunum yapacak.

Toplantıda, E-Ticaret Çağı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ümit Öncel moderatörlüğünde E-Ticaret adıyla bir de panel düzenlenecek. Panele, İş Bankası Kartlı Ödeme Sistemleri Birim Müdürü Mehmet Bülent Kutacun, Ticimax CEO’su Cenk Çiğdemli ve Red&Grey Kurucusu Furkan Reis katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.