“Devlet müdahaleci değil, düzenleyici olmalı”

“Devlet müdahaleci değil, düzenleyici olmalı”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan Körfez’de hemşeri derneğine yaptığı ziyarette özgürlük ve demokrasi konusunda devletin müdahaleci değil düzenleyici bir devlet anlayışına sahip olması gerektiğini vurd

24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmalarını Gebze, Körfez ve Derince’de sürdürürken ayrıca Haber Türk ekranlarında haber bültenine katılarak önemli açıkmalarda bulundu. Türkkan ilk durağında Gebze’de gençlerle İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur önderliğinde bir cafe de bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Gebzespor taraftarları burada Lütfü Türkkan’a Gebzespor atkısı takdim ederken Lütfü Türkkan İYİ Parti’ye katılan üyelere rozetlerini takarak partilerine katılarımdan dolayı teşükkür etti.

TÜRKİYE DURUMU BEKAR EVİ GİBİ

Türkkan ikinci durağı KörfezMimar Sinan Mahallesi temsilciliğinde İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Naci Kara önderliğinde partililerle bir araya geldi. Türkkan burada yaptığı açıklamasında “Kadınlar kesinlikle işyerinde ihanet etmez. Bu siyasette de böyledir. Kadınların bulunduğu yerde huzur olur. Türkiye’de kadınlar en çok hayat pahalılığından şikayetçi. Hanımlar evini geçirmek için ekenomist oldular. Patates soğanın artamasını dış güçlere bağlayanlara ahmak akıllara şaşıyorum. Bu sizin becereksizliğinizdir. Eğer bu düzen devam ederse yıl sonunda normal ücretle çalışanlar yaşamaya değil doymakla ilgili hesap yapmaya başlar. İnsanlar piyasada güven kaybetti. Bu iş stokçuluğa gidiriyor. Ülkede yeterince patateste var soğanda var fakat güven kalmadı. Güven olmadığı yerde yönetim olmaz. Türkiye’nin durumu bekar evi gibi. Buraya bir kadın eli değmeden düzelmez. Bu ülkeye kadın eli değecek. Bir anne ile yöneticelek bu ülke. Bir anne aileyi ayakta tutan kavram. Bu toplumda kadını kıymet bilen kadının kıymetini bilen bir sestem olmazsa kadın şiddeti de olur kadınlar ikinci sınıf vatandaşta olur. Kadın bu işin merkezinde olursa gayette iyi olur. Dünyayı kadınlar yönetse savaş olmaz. Kadınların egemen olduğu dünyaya bizde yelken açmak istiyoruz. O yüzden Meral Akşener ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

lutfu-turkkan.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.