DEVLET

DEVLET

 

(ÜZERİNDE YAŞAYACAK TOPRAĞI,İNSANLARI,KUVVETİ OLAN SİYASAL KURUMDUR)

 

Kapsama  alanınıza  giriyor mu bilmem ama devlet’in tanımında laz-çerkez-roman-kürt-türk vesaire yazmıyor yada şii-alevi-sünni-hristiyan-ermeni de yazmıyor.

Üzerinde yaşadığımız bu güzelim toprakları,devlet tarifinden kurtarmak için mi,yukarda ki ayırımları yapıyorsunuz.Uşagum amacınız buysa devam etmeyin desem de fark etmeyecek,emme şunu bilin ki SİZLERDEN SONRAKİLERE KÖTÜLÜK ETMEKTESİNİZ.

Ya bu toprağın üzerinde yaşayan insanlar,kuvvetli olmayacaklarsa ne olacaklar,belki de vardır bunda da bi hayır bilmem belki de vardır bi hıyarlık.

Misakı milli sınırlarımız içerisinde derler ki 72.5 millet yaşar haa bu arada buçuğun kim olduğunu bilmiyorum.Eğer bu buçuktakiler 72 milleti ayırıyorlarsa, ya buçuk çok kuvvetli ve akıllı yada 72 milletin oluşturduğu topluluklarda bi sorun var.Bak 72 millet aklınızı başınıza alın,buçuğun kayığına binmeyin haaa.

Bütün kültürler Anadolu’nun içinde barınıyor diye bilim adamları bağırıp duruyor, kardeşim bu ne biçim kültürlerin kaynaşması bu durum karşısında kültürlerin ayrışması da diyen bilim adamlarımızda çıkmıyor değil,bakınız ya şu kültürleri birleştirin büyük güç olun yada buçuğun kayığın da devam edin sonun da ne olacağınızı sizin bile göremiyeceğinizi şimdiden bilin…

Kısacası devletin içinde yaşayan ey insanlar topluluğu sadece dininizin aynı olması hatta mezhebin aynı olması aynı ırktan olmanız aynı dili konuşmanız devlet olmanıza yetmeyeceğiniz gibi olsa olsa keklik olursunuz gibi geliyor.

 

Eğer yanılıyorsam bu dünya da bunu göremem ama öteki dünya da anlatırsınız bizlere de dinlerizzzz.

Bu yazı toplam 106 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi

YILDIZ

19 Ağustos 2017 Cumartesi 00:00