Derince’ye dev spor kompleksi

Derince’ye dev spor kompleksi

Derince’de yoğun bir şekilde devam eden tesisleşme atağı kapsamında Fatih Mahallesi’ne inşa edilen Spor Salonu’nda sona gelindi.

Derince’de gençliğe ve spora hizmet noktasında yapılan projeler hız kesmeden sürüyor. Son dönemde hizmete sunulan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi ile adeta sporun merkezi konumuna gelen Derince’de tesisleşme yönündeki çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Fatih Mahallesi’nde eğitim veren Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne inşa edilen Kapalı Spor Salonu’nda sona gelindi.

ÇEŞİTLİ BRANŞLAR OLACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin okullara spor salonu projesi kapsamında inşa edilen Spor Salonu, bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 x 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 x 18 metre ölçülerinde voleybol sahası yapılacak. Salonda diğer branşlarda faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet salon yer alacak. Spor salonunda ayrıca 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.