Derince’de kupa heyecanı

Derince’de kupa heyecanı

Yeni sezon hazırlıklarına son noktayı koyan Belediye Derincespor bugün Derince Stadı’nda Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Eleme maçında Edirnespor’u konuk edecek.

Lige hazırlık dönemini tamamlayan Belediye Derincespor, ilk profesyonel mücadelesine bugün Derince Stadı’nda saat 16.30’da Edirnespor karşısında çıkacak. Bu yıl 3.lige yükselerek ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’na katılacak olan temsilcimiz rakibi karşısında mutlak galibiyet arayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşmada Belediye Derincespor, kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp Edirnespor’u eli boş göndermek istiyor.
“KAZANMAK İSTİYORUZ”
Bu karşılaşmanın ardından ligin ilkhaftasında temsilcimiz yine kendi sahasında önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Temsilcimiz 1 Eylül Pazar günü ilk lig maçında İstanbul temsilcisi Alemdağspor’u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası ilk maçıyla ilgili açıklama yapan Teknik Patron Talip Yeşilyurt, “Lig öncesi bizim için önemli bir mücadele olacak. Takım olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Bugün bu karşılaşmayı kazanıp, moralli bir şekilde lige giriş yapmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.