Demet Akalın’dan Tarkan’a gül yağmuru

Demet Akalın’dan Tarkan’a gül yağmuru

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra çıkardığı “10” adlı albüm ile Türk müzik endüstrisini de coşturdu. Ünlü sanatçı Tarkan 7 konserlik serinin...

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra çıkardığı “10” adlı albüm ile Türk müzik endüstrisini de coşturdu.

 

Ünlü sanatçı Tarkan 7 konserlik serinin 4. Serisini dün gece gerçekleştirdi. Bu konserde adeta sosyetenin daha ağır bastığı bir konser olarak hafızalarda kaldı.

ulusy663

Tarkan'ın sahnede belirme anında Açık Hava'yı dolduran binlerce müziksever cep telefonlarına sarıldı. O anları ölümsüz kılmak isteyen seyirciler ortaya müthiş bir manzara çıkmasına neden oldular. Tarkan'ın konserde ilk çıkış şarkısı olan “Yolla”yı sahnede söylerken kendisini dinlemeye gelen Demet Akalın tarafından gül yağmuruna tutuldu.

tarkan9956

Tarkan hem yüzü dönükken hem de arkasını dönüp dans ederken Akalın tarafından adeta gül yağmuruna tutulurken, ünlü sanatçı güllere gülümseyerek teşekkür ettti. Güliz Onursay, Yasemin Kamhi, Revna, Yelda Demirören, Mustafa-Dilek Toner, Ozan-Bahar Şer, Pelin Akad, Demet Akalın-Okan Kurt, Gökçe Bahadır, Efe Duru, Özge Ulusoy ve Nihan Akın gibi ünlü isimler yer aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.