Daşdemir İYİ Partiden Aday Adayı Oldu

Daşdemir İYİ Partiden Aday Adayı Oldu

Dilovası İYİ parti çalışmalarına devam ederken bir yandan da aday adaları başvurularını yapmaya başladılar, önceki gün İlçe teşkilat binasında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da hazır bulunduğu program

Bölgede çok geniş bir kesim tarafından desteklenen Daşdemir’e ilk tebriği Milletvekili Lütfü Türkkan etti. Kısa bir konuşmada yapan Genel Başkan Yardımcısı Türkkan, İyi parti Dilovası’nda çok çalışkan genç bir ekiple yola başladığını ve büyük mücadele verdiğini dile getirdi, Metin Daşdemir’in aday adaylığı içinde kendisini tebrik ederek başarılar diledi. 

 

“DİLOVASI MEVCUT İKTİDARDAN ÇOK ÇEKTİ”

 

Adaylık başvuru sorasında kısa bir konuşma yapan İyi parti Dilovası belediye başkan aday adayı Metin Daşdemir, Öncelikli amaçlarının Dilovası belediyesinin İnsanlara hizmet verebilecek bir hal alması İçin ve mevcut iktidar İle Birlikte bir türlü gelemeyen hizmet ve bununla beraber ciddi sorunları ancak İyi Parti belediyeciliği İle son bulacağını söyledi. Ayrıca, Dilovası İYİ parti ilçe başkanı Emin Yılmaz da, başkan adayı Daşdemir’e başarılar diledi. Bu arada adaylık başvurusunda Dilovası İYİ parti ilçe yönetimi ve daha önce aday adaylığını açıklayan Burcu Üveyik’te katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.