DARICASPOR MARTI’YI AVLADI: 2-1

DARICASPOR MARTI’YI AVLADI: 2-1

 2.Küme de haftanın maçı nefesleri kesti. Başar Özkan önderliğindeki Darıcaspor lider Martıspor’u 2-1 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı...

 

2.Küme de haftanın maçı nefesleri kesti. Başar Özkan önderliğindeki Darıcaspor lider Martıspor’u 2-1 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı ve gruptaki hesapları değiştirdi. Martıspor deneyimli yıldızı Yavuz’la 25.dakikada öne geçti. Bu gole 47.dakikada yıldız forveti Tugay’la cevap veren Darıcaspor akıllı bir strateji izleyerek kontrollü futbol ve kontra atak futboluyla sonuca gitmeyi başardı. 85.dakikada sağ beki Kadir’le 2-1 öne geçen Darıcaspor güçlü rakibini yenerek hem rövanşı aldı hem de gruptaki dengeleri tamamen değiştirdi.  Grupta lider Martıspor’un puanı 25 Darıcaspor’un ise 24.

TUGAY YEŞİL’İN YILDIZI PARLIYOR

 Geçtiğimiz sezon Darıcaspor ekibinde 10 maçta attığı 14 golle yıldız parlayan Tugay Yeşil süper amatör ekiplerinden Kaynarcaspor’a transfer olmuştu. Başarılı bir sezon geçirdikten sonra yeniden Darıcaspor’a dönen dev forvet bu sezonda takımını adeta sırtlıyor. 9 maçta 12 gol kaydederek Darıcaspor’u zirve yarışında tutan başarılı futbolcu her maçta yüreğini ortaya koyuyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.